Brandhouse med blik for vand, leg og glæde
Forhandler Login

Kender du Suki?

Kan du huske yndlingsbamsen fra din egen barndom? Kan du huske, hvordan I var uadskillelige? Suki er bamsomanernes svar på bamsehimlen, og der er ikke den variant af en bamseskildpadde, de ikke har lavet!

28. oktober 2016
Kender du Suki?

Der var engang et meget kendt bamsebrand, der hed RUSS. Alle med en forkærlighed for bamser elskede RUSS, der producerede kvalitetsbamser til bamseelskere over hele verden.

Men Russ lukkede desværre uventet tilbage i 2010 og efterladt stod et helt hold af bamsomaner og medarbejderne hos RUSS - dybt ulykkelige. Tabt var generationers viden om bamsefremstilling og et forhandlernetværk i verdensklasse.

Men heldigvis ikke længe! En lille gruppe kernemedarbejderne fik sammen muligheden for at starte forfra og i starten af 2011 så Suki dagens lys.

Suki er engelskdesignede bamser og gaveartikler, hvor ordet nuttet meget ofte ikke rækker. Især serien Li’L Peepers har hurtigt taget bamseverden med storm. Det er en serie, hvor alle bamser har ekstraordinært store øjne og ofte også hoveder, og hvor hver model kommer i flere varianter.

I dag er der mange der producerer bamser med store øjne, men det er almindelig kendt at RUSS - Suki - var først og de har mere end godt styr på hvordan de sætter store øjne på en bamse, så den også er sikker for et barn at lege med - og ikke mindst tage i munden og bide i.

Foruden Li'L Peepers har Suki valgt at videreføre flere serier fra RUSS - herunder Yomiko og Bears from the past. Begge serier er traditionelle bamser og de er let genkendelige for folk, der kendte RUSS.

Og så er der selvfølgelig alt det nye Suki har føjet til siden starten - Bedtime Buddies, Dino'z og et stort sortiment af Silver Tag bamser... for bare at nævne lidt af det der er at vælge imellem!

Siden starten i 2011 er det gået mere end stærkt for Suki, og de er allerede repræsenteret i over 60 lande og sælger til alt fra små, uafhængige forhandlere til større kæder og legetøjsbutikker – alt sammen via et netværk af bamseglade agenter og distributører.

Sukis viden om bamsefremstilling er i mesterklassen, og hos Suki er der ikke et knurhår på en kat, der ikke er tænkt over.

Som gammel bamsemon knuselsker jeg Suki af et godt bamsehjerte og det er juleaften for bamsemødre hvert år, når Suki præsenterer årets nyheder.